top of page

WIE WIJ ZIJN?

MOLM Specialisten in houtrot is een gespecialiseerd bedrijf dat actief is in het onderhoud van vastgoed.

We richten ons volledig en exclusief op preventief en curatief onderhoud van houten gevelelementen, ofwel houtrot en alles wat daar aan gerelateerd is.


Vakmanschap en kwaliteit!

Onze jarenlange ervaring resulteert in een breed scala van kennis en vaardigheden, die wij inzetten om problemen aan houten gevelelementen te herkennen en dit direct omzetten naar praktische en effectieve oplossingen. De ‘Know-How’ van de houten ondergrond, gecombineerd met een gedegen kennis van producten en de beste applicatietechnieken is de basis van ons succes. Deze vakkennis word up to date gehouden door opleidingen en vakgerichte workshops.


Ontzorgen!

Onze klanten, voornamelijk schilder- en onderhoudsbedrijven, kunnen bij ons het herstel van houtrot uitbesteden tegen vooraf afgesproken prijzen per reparatie of handeling. In samenspraak met de klant kunnen wij onze werkzaamheden zodanig inplannen dat wij vooruitlopen op de schilder en de woning of het pand controleren en waar nodig direct het houtrot herstellen, ramen en deuren gangbaar maken of bijvoorbeeld neuslatten plaatsen. Aansluitend kan de schilder vervolgens zijn volle productiecapaciteit effectief benutten.


Rapportage!

Naast een zorgvuldige uitvoering van onze werkzaamheden, verzorgen wij tevens een duidelijke verantwoording en rapportage van de werkzaamheden, zodat dit ook op eenvoudige wijze gerapporteerd kan worden naar de eigenaar van het pand.

Over: Over ons
bottom of page